Oad Reizen

Oad Reizen is terug met een geweldig aanbod aan bus excursiereizen. De reisorganisatie maakte in 2013 een doorstart en richt zich nu volledig op het organiseren van busreizen. Het familiebedrijf startte in 1924 en is hiermee een van de oudste reisorganisaties van Nederland.

oad reizen logo

De excursiereizen met de bus van Oad zijn razend populair en erg scherp geprijsd! Oad Reizen organiseert excursies naar bestemmingen in Europa, denk hierbij aan steden zoals: Parijs, Berlijn, Antwerpen en Praag of landen als Duitsland, Engeland, Tsjechië en Frankrijk. Een van de toppers van Oad is verder de rondreis naar het Noorderlicht in Noorwegen!

Oad bezit de keurmerken van het SGR en ANVR, u boekt dus een reis bij een erkende en betrouwbare reisorganisatie. Het nieuwe aanbod van de reisorganisatie is een echte aanrader voor alle excursiereizigers. Zo bezoekt u bij elke reis de mooiste plekken van een land en is de verzorging ook erg goed, denk hierbij aan maaltijden in de hotels etc.
Kortom: Op zoek naar een ervaren en betrouwbare reisorganisatie voor uw excursiereis? Bekijk dan snel alle aanbiedingen van Oad!

oad