Excursiereizen Frankrijk, een genot voor iedere excursiereiziger!

Het mooie vakantieland Frankrijk is de perfecte plek om naar toe te gaan op excursiereis. Het land Duitsland telt in totaal 65 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 675 duizend vierkante kilometer. Op deze grote oppervlakte vindt u prachtige bezienswaardigheden, zowel natuur als gebouwen. Frankrijk is het land vol tradities en dit maakt een excursiereis naar Frankrijk zo fantastisch. In dit artikel behandelen we de populairste excursiereizen naar Frankrijk, het eten, de bezienswaardigheden en u vindt een reisorganisaties waar u deze reis heel goedkoop kunt boeken!

Bekijk hier alle aanbieders naar Frankrijk


Specialiteiten van de Franse Keuken

Ontbijten in Frankrijk is natuurlijk perfect, specialiteiten als het stokbrood, koffie en de croissant maken het ontbijt perfect. Het belangrijkste voor de Fransen is de lunch, ze gaan allemaal rond het middaguur naar huis of naar een restaurant om uitgebreid te eten. In de avond kunt u in alle restaurants a la carte eten.

Bezienswaardigheden in Frankrijk

Eiffeltoren
Natuurlijk iedereen kent de Eiffeltoren, de Eiffeltoren staat symbool voor Parijs in de hele wereld. De beroemde toren die ooit ontworpen is door Eiffel trekt dagelijks tienduizenden bezoekers. U kunt er zelf voor kiezen om de toren van een afstand te bekijken of echt met de lift op de toren te gaan. Het uitzicht is fantastisch op de toren, zeker overdag kunt u heel veel van Parijs zien. Uiteraard is de Eiffeltoren in de avond ook erg speciaal.

Frankrijk Haven

Louvre en de Mona Lisa
Het Louvre is een groot museum in Parijs, u vindt hier de beste werken van verschillende kunstenaars. Het hoogtepunt voor de meeste toeristen is de Mona Lisa. Het Louvre is erg groot en wij raden u dan ook aan om een halve dag te reserveren voor een bezoek aan het museum.

Disneyland Parijs
Wie kent het niet het wereldbekende Disneyland Parijs, een van de grotere pretparken met allerlei mooie attracties als de Space Mountain en de Rock and Rollercoaster. Toch bestaat dit pretpark niet alleen uit attracties, er zijn verschillende shows en optochten die Disneyland een fantastische bezienswaardigheid maken!

Notre-Dame
Een van de grootste kathedralen van Frankrijk is het de Notre-dame. De Notre-dame is geopend in 1345 en is maar liefst 69 meter hoog, de kathedraal die bekend staat op de 2 torens aan de voorgevel is een mooie bezienswaardigheid. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn de moeite waard!

Bretagne en Normandie
Frankrijk is meer dan alleen Parijs, dit bewijzen de prachtige provincies Bretagne en Normandie! De provincies hebben indrukwekkende landschappen en bezienswaardigheden. In typisch Franse stadjes kunt u niet alleen genieten van het beste van de Franse keuken, er zijn ook prachtige gebouwen! Reisorganisaties nemen u daarom graag mee op een excursiereis Bretagne en Normandie, het gaat hier om een bus excursiereis.

Frankrijk Dorp

Uzes
Uzes is een schitterende Franse plaats waar diverse reisorganisaties bus excursiereizen naar organiseren. Een reis naar Uzes bestaat uit een complete reis waarin u regelmatig meegenomen wordt op diverse excursies, ook heeft u vrije dagen tijdens de reis om zelf het mooiste van Frankrijk te bekijken! Uzes beschikt over fantastische landschappen en bezienswaardigheden die u niet snel meer zult vergeten!

Waar kan ik een excursiereis Frankrijk boeken?

U kunt een excursiereis boeken naar Frankrijk bij de organisaties die u vindt in dit artikel onder het kopje ‘Alle excursiereizen naar Frankrijk vergelijken’. Het is dus raadzaam om de excursiereizen van alle organisaties te bekijken en te vergelijken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste excursiereis boekt!