De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra is een reisorganisatie die haar naam gevestigd heeft tussen de andere organisaties. Je kunt er allerlei reizen boeken, wil je op vakantie naar een zonnig oord of wil je liever met kerst op vakantie? Wil je een wereldreis maken of een trip naar bijvoorbeeld Praag? Het kan allemaal bij De Jong Intra, voor elk type vakantie of elke trip ben je hier aan het goede adres. Zo kun je een busreis boeken, maar je kunt ook voor een autovakantie of een vakantie met het vliegtuig kiezen.

Ook voor een wereldreis zit je bij De Jong Intra ruim in de keuze. De rondreizen zijn vooral gericht op het vliegtuig, zo kun je immers een flink stuk van de wereld zien. Bestemmingen als China en Thailand zijn erg populair. Maar het is ook het aanraden waard om
bijvoorbeeld een safari te maken in Zambia. Voor elke vorm van vakantie zit je dus goed bij De Jong Intra Vakanties. Maar ook voor een wereldreis, een excursie, stedentrip, wintersport of een romantische vakantie met je partner ben je bij De Jong Intra aan het juiste adres.

Bekijk de excursiereizen van De Jong Intra

Excursies de Jong