Een excursiereis naar Amerika, een land vol verassingen!

Amerika, een van de grootste landen ter wereld met veel verschillende soorten provincies. Tijdens uw excursiereis in Amerika zijn er talloze bezienswaardigheden die u kunt bezichtigen. U kunt tijdens uw reis van stad naar stad ervoor kiezen om in diverse omliggende steden een stop te maken om daar de regionale bezienswaardigheden te bekijken, of om op korte excursie te gaan.

Reisorganisaties bieden bovendien aantrekkelijke excursiereizen Amerika aan waarin u meegenomen word naar de mooiste plekken van het land. In dit artikel worden de mogelijkheden uitgebreid besproken, we leggen hier vooral de nadruk op de bezienswaardigheden. Wilt u meteen bekijken wat andere reisorganisaties voor u kunnen betekenen? Dan kunt u hieronder direct alle aanbieders voor een fantastische reis naar Amerika vergelijken!

Bekijk hier alle aanbieders naar Amerika


Excursiereis New York

Tijdens uw excursie in New York zult u zeker alle bekende plekken van New York willen bekijken: Times Square, Central Park, Manhatten bezoeken, Broadway, de BrooklynBridge en het Vrijheidsbeeld.
Maar in de omgeving van New York zijn ook nog veel mogelijkheden om op excursie te gaan. Zo kunt u op excursie gaan naar de Niagara Watervallen. U kunt de watervallen bekijken vanuit een vliegtuig, maar ook vanaf de speciaal hiervoor bestemde spotterplekken.

Amerika Stad

Daarnaast kunt u ook nog naar Washington DC gaan en een excursie naar het Witte Huis maken.

Ontdek de schoonheden van Los Angeles

Tijdens uw verblijf in Los Angeles is het leuk om op excursie te gaan naar de bekende Walk of Fame, waar van veel bekende Hollywoodartiesten hun handafdruk te bezichtigen is, zoals bijvoorbeeld van Michael Jackson. Ook kunt u het Hollywood- bord van dichtbij bekijken.

Combineer de excursies in Los Angeles met een bezoek aan de Grand Canyon. Het bekendste woestijngebied van Amerika. U kunt hier bovenop de rotsen genieten van een adembenemend uitzicht over de gehele omgeving.

Florida, stranden en excursies.

Het lijkt net een ander land. De staat Florida kenmerkt zich door haar parelwitte stranden en helderblauwe zee. U kunt hier heerlijk tot rust komen tijdens een excursie op een boot.

Heeft u liever een actieve excursie? Dan kunt u Disneyland Florida of de NASA tentoonstelling in Orlando bezoeken.

Eten en drinken

Het Amerikaanse eten zal voor u waarschijnlijk niet geheel vernieuwend zijn, maar de hoeveelheden die u krijgt in Amerika zijn wel heel anders dan dat u in Nederland gewend bent. U kunt genieten van de Amerikaanse barbecue- grillgerechten, de bekende fast food ketens en er wordt veel aandacht geschonken aan de internationale keuken, zoals bijvoorbeeld de Italiaanse en de Chinezen.

Amerika Grand Canyon

Verblijven tijdens uw excursiereis

Tijdens uw excursie in Amerika is het aan te raden om steeds op een andere plek te verblijven. Het land is zo groot, dat het onmogelijk is om voor één vaste verblijfplaats te kiezen. Reisorganisaties zoeken tijdens georganiseerde excursiereizen naar Amerika vaak goede hotels uit die in het pakket van uw reis zitten.

Waar kan ik deze excursiereis boeken naar Amerika?

U kunt een excursiereis Amerika boeken bij een van de organisaties in dit artikel. Kras, Oad en TUI reizen zijn de drie grootste en beste partijen om deze reis bij te boeken. Het team van Excursiereizen.org raadt u aan om alle reizen goed te vergelijken op aanbod en prijs. Denk ook goed na wat u van Amerika wilt zien, alle reisorganisaties bieden namelijk andere pakketten aan. Zo kunt u excursiereizen naar de grootste steden in Amerika maken maar ook kiezen voor een reis langs de kust.

Vraag ruim voor uw vertrek een ESTA aan!

Reizigers die Amerikaans grondgebied betreden zijn verplicht om over een geldig ESTA amerika te beschikken. Het ESTA (Electronic System for Authorization) is een reistoestemming die ingezet is om de veiligheid binnen de VS te verhogen. Voorheen konden landen die deelnemen aan het Visa Waiver Program namelijk visumvrij het land betreden. Nu wordt er een controle uitgevoerd bij iedere reiziger voordat hij/zij het land kan betreden.