Excursiereis Londen

Londen is de ideale bestemming voor een stedentrip of excursiereis. In Londen kunt u winkelen, bezienswaardigheden en musea bezoeken en lekker eten en drinken. In deze prachtige stad raakt u niet uitgekeken.

Bekijk hier alle aanbieders naar Londen


De stad Londen

In deze wereldstad wonen ruim 7 miljoen mensen. Londen is de grootste stad van zowel Engeland als van het Verenigd Koninkrijk. Tevens is Londen de grootste stad van Europa. Rondom de rivier de Theems is Londen gebouwd. De hele stad is bereikbaar met de metro, beter bekend als de underground. De metro is in de binnenstad ondergronds en in de buitenwijken bovengronds. Ook rijden de bekende Engelse dubbeldekkers door de stad. Londen beschikt over een 8-tal prachtige royal parks, die vrij toegankelijk zijn voor publiek.

Londen Taxi

Bezienswaardigheden in Londen

Deze stad heeft meer dan 250 bezienswaardigheden te bieden. De Tower of Londen, Palace of Westminster, Kew Gardens en de nederzetting van Greenwich staan op de UNESCO werelderfgoedlijst. Buckingham Palace, de Towerbridge en de Big Ben zijn prachtige bezienswaardigheden. Aan de Theems zit het Londen Eye, een reuzenrad,die uitzicht biedt over de hele stad. Wimbledon en het Wembley Stadion zijn leuke bezienswaardigheden voor sportliefhebbers. In de Londen Zoo wonen 700 verschillende diersoorten. Ook heeft Londen een ruim aanbod aan musea. In de hele stad zijn meer dan 240 musea te vinden. In het National Gallery hangt West-Europese schilderkunst en het Charles Dickens Museum staat in het teken van deze bekende schrijver.

Winkelen in Londen

Naast alle vele bezienswaardigheden bekijken, kunt u ook uitgebreid winkelen in Londen. In het hele centrum zijn ruim 3000 winkels aanwezig. De grootste warenhuizen van Londen zijn Selfridge en Harrods. In de Oxford Street, de Regent Street en de Carnaby Street kunt u eindeloos rondlopen en winkelen. In de Bond Street zitten voornamelijk Designer Winkels, zoals Versace en Prada. Camden Town en Covent Garden zijn gezellige markten, waar u veel lekkere en leuke dingen kunt kopen.

Londen Rivier

De excursiereizen naar de wereldstad Londen

Naar deze wereldstad worden allerlei excursiereizen georganiseerd. De excursiereizen zijn inclusief vervoer, overnachting en excursies. Alleen de entreegelden van de verschillende excursies moet u zelf betalen. Het vervoer is met een luxe touringcar, het vliegtuig of met de veerboot. Gedurende de reis is er Nederlandse reisleiding aanwezig zodat je in eigen talen alle ins&outs van Londen leert kennen. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf excursies te boeken die door Londenaren worden gegeven.