Excursiereis Parijs

Parijs is een geweldige bestemming voor een excursiereis. Een excursiereis Parijs staat bekend als de stad van de liefde en biedt oneindig veel mogelijkheden tot een geweldige reis. In de hoofdstad van Frankrijk kunt u heerlijk winkelen, sightseeing en eten en drinken. Na de excursiereis bent u verliefd op deze stad.

Bekijk hier alle aanbieders naar Parijs


Parijs, de stad van de liefde

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en heeft 2,25 miljoen inwoners. Door de stad loopt de rivier de Seine en deze rivier geeft een romantische sfeer aan de stad. Parijs heeft vele historische panden, smalle straatjes en verlichte bruggen. In Parijs zijn maar liefst 400 parken en tuinen.

Parijs Notre Dame

Bezienswaardigheden die u niet mag missen

Parijs heeft prachtige bezienswaardigheden, die u niet mag missen tijdens uw bezoek. De meest bezochte bezienswaardigheid is de Eifeltoren. Vanuit de Eifeltoren heeft u een geweldig uitzicht over de stad. De Arc de Triomphe is de beroemdste bezienswaardigheid van Parijs. Ook de Notre Dame, De Sacré-Coeur en het Panthéon zijn zeker een bezoek waard. Place du Tetre en Place des Vosges zijn twee prachtige pleinen. Ook zijn er veel musea in Parijs. Het bekendste en grootste musea in Parijs is het Louvre en dit museum heeft ruim 35.000 stukken tentoongesteld. Ook de Musée Picasso, Cité des sciences et de l’industrie, Musée national du Moyen Âge en Musée Rodin zijn geweldige bezienswaardigheden. Net buiten Parijs ligt Versailles, een van de bekendste kastelen van Parijs.

Eindeloos winkelen

Parijs is een echte modestad. Een geweldige bestemming om te winkelen. In Parijs zijn ongeveer 60.000 winkels. Avenue Montaigne en de Champs-Élysées zijn chique winkelstraten met merken, zoals Louis Vuitton, Chanel en Dior. In Le Marais vindt u kleine boetiekjes. Au Printemps en Galeries Lafayette zijn grote luxe warenhuizen, waar eindeloos gewinkeld kan worden.

Parijs Rivier

Excursiereis naar Parijs

Er worden verschillende soorten excursiereizen Parijs georganiseerd. De excursiereizen zijn inclusies excursies, vervoer en overnachting. Het enige wat u zelf moet betalen zijn de entreegelden van enkele optionele excursies. Als vervoer kunt u kiezen uit een luxe touringcar of het vliegtuig. Tijdens de reis is er Nederlandse reisleiding aanwezig. De comfortabele hotels beschikken over verschillende faciliteiten en de hotelkamers zijn voorzien van een douche en een toilet. De excursiereis is op basis van halfpension.